Extras carte funciara - MENIU

Extras carte funciara Bucuresti – obtine online si rapid un extras de carte funciara

Ai nevoie de un extras de carte funciara si nu stii cum il poti obtine cat mai rapid si fara sa te deplasezi la institutiile publice? Suntem o firma specializata in obtinerea de extrase de carte funciara din Bucuresti si, pentru ca stim cat de mult iti doresti sa iti rezolvi dosarul cu documentele necesare pentru imobilul tau, de la distanta, iti te ajutam sa faci totul online

Oferim raspunsuri la toate intrebarile tale, iar daca esti decis sa comanzi un extras de carte funciara chiar acum,o poti face in cateva minute, completand formularul de pe site.

Ce este mai exact o carte funciara si cum iti poate folosi

O carte funciara este un document oficial si public in care se regasesc toate detaliile despre evidenta imobilelor, dar si a terenurilor pe care le detine orice persoana fizica sau juridica. In acest act se regasesc toate informatiile despre proprietar, numele si adresa terenurilor si a imobilelor pe care le detine, insa si date care stabilesc cu mai multa precizie locul in care se afla.

In cartea funciara se pot gasi si mentiuni legate de ipoteci, litigii judiciare sau anumite interdictii care au legatura cu proprietatea detinuta. Rolul acestui document oficial este de a pune la dispozitia institutiilor statului, dar si a viitorilor cumparatori, banci sau alte institutii, toate detaliile necesare despre acel teren/imobil.

Avantajele colaborarii cu noi pentru a obtine un extras de carte funciara

Este foarte important sa stii ca poti sa colaborezi cu o echipa profesionista si cu experienta pentru a obtine intr-un timp cat mai rapid extrasul de carte funciara de care ai nevoie. Ne recomanda urmatoarele abilitati si avantaje de care poti beneficia si tu daca ai nevoie de un extras de carte funciara in Bucuresti:

  • Obtinem rapid extrasul de carte funciara de care ai nevoie – tu nu trebuie decat sa completezi formularul de pe site cu toate datele necesare
  • Poti sa platesti online, rapid si usor, serviciul pentru obtinerea extrasului de carte funciara
  • Suntem o echipa de experti in tot ce inseamna documentele cadastrale si masuratorile topografice
  • Toate informatiile pe care ni le oferi sunt in siguranta si beneficiaza de protectia datelor cu caracter personal
  • Te indrumam si te ajutam sa obtii online extrasul de carte funciara dorit cat mai rapid si usor, fara sa mai stai la cozile de la ghiseul institutiilor publice

Extras carte funciara in Bucuresti – servicii profesionale si rapide

Extrasul de carte funciara este un document public care se poate solicita de catre oricine, fara nici o justificare de la Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate. De cele mai multe ori acestea sunt solicitate in vederea tranzactiilor imobiliare, mai exact pentru a putea realiza vanzare unui imobil/teren. Firma noastra din Bucuresti se ocupa cu obtinerea de extrase de carte funciara online, intr-un timp cat mai rapid.

extras carte funciara 2

Extras carte funciara sector 1

Extrasul de carte funciara de informare pe care il poti solicita daca locuiesti oriunde in sectorul 1 este un document de consultare fara valoare juridica. Nu poate fi folosit la un proces de vanzare-cumparare, insa poate fi solicitat de catre orice.

Extras carte funciara sector 2

Pentru a avea o imagine cat mai clara asupra situatiei unui imobil sau a unui teren poti solicita un extras de carte funciara in sectorul 2. Ne ocupam de tot ce inseamna obtinerea acestuia intr-un timp cat mai scurt posibil.

Extras carte funciara sector 3

Daca ai nevoie de un extras de carte funciara in sectorul 3 este necesar doar sa completezi formularul nostru cu toate datele necesare, faci plata rapid online si in cel mai scurt timp primesti extrasul dorit, tot online.

Extras carte funciara sector 4

Alege sa primeste extrasul de carte funciara in sectorul 4 in format electronic, foarte simplu. Trebuie doar sa completezi formularul special conceput pentru acest serviciu, iar noi ne ocupam cat mai rapid de demersurile necesare pentru a obtine acest document.

Extras carte funciara sector 5

Obtinerea unui extras de carte funciara in sectorul 5 cu ajutorul nostru este un proces simplu, fara batai de cap si drumuri inutile. Te ajutam sa obtii extrasul de carte funciara in format electronic, valabil pentru a fi folosit oriunde.

Extras carte funciara sector 6

Lasa totul in grija noastra daca nu ai timp sa te deplasezi la ANCPI pentru a obtine extrasul de carte funciara in sectorul 6. Ne ocupam de toata aceasta procedura pentru tine si primesti in cel mai scurt timp documentul de care ai nevoie.

Extras carte funciara Ilfov

Ne ocupam si cu eliberarea de extrase de carte funciara pentru judetul Ilfov. Tot ce trebuie sa faci este sa completezi formularul online cu toate datele tale necesare iar noi ne ocupam de toata procedura necesara pentru a obtine rapid acest extras.

Apeleaza la o firma profesionista pentru eliberarea de extrase de carte funciara in Bucuresti!

In cazul in care ai nevoie de mai multe detalii privind serviciul nostru de obtinere a extrasului de carte funciara sau despre modul in care poti intra in posesia lui, ne poti contacta telefonic la numarul 0785 667 733 sau ne poti scrie pe adresa de email office@urgent-extras-carte.ro. Unul dintre consultantii nostri te pot ajuta rapid cu toate detaliile necesare pentru obtinerea extrasului de carte funciara!

Extras de Carte Funciara ONLINE

Comanda Extrasul de Carte Funciara Online si il primesti pe WhatsApp sau pe adresa ta de email in cel mult 30 minute cu serviciul Prioritate.

Nu cunosti detaliile cartii funciare? Identifica imobilul dupa adresa!

Pret cu toate taxele incluse.

 Toate platile sunt securizate prin MobilPay.
netopia

Completeaza datele

Fara optiunea WhatsApp, extrasul se trimite doar pe e-mail